Search
Close this search box.

Alleen hier! van Restaurant Rodaen

Isabel, Joshua en Joelle kijken met plezier terug op de zomer bij Rodaen. Voor de herfst hebben zij een leuke aanbieding voor bezoekers van Rodaen in petto. Gratis fles huiswijn bij minimaal 2 driegangen diners

RodaenQ42014b

Voor wie restaurant Rodaen niet kent. Rodaen is centraal gelegen in Bunnik vlak bij de Fruitveiling en het spoor. Gemakkelijk te bereiken vanaf de A12 en vanuit Zeist via de Koelaan. Bij Rodaen kunt u terecht voor lunch en diner. U kunt ook aanschuiven aan de bar of aan één van de gezellige hoge restauranttafels. www.rodaen.nl

 

Restaurant Rodaen
Stationsweg 3
3981 AA Bunnik
(030) 656 12 83

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More