Search
Close this search box.

Goeie actie van Pearle! “Cynthia 25 jaar in dienst”

Vandaag is het feest bij Pearle Zeist.  Dit keer geen actie met leeftijdskorting. Cynthia viert dat zij 25 jaar in dienst is bij Pearle. Speciaal voor deze gelegenheid is Cynthia in de bloemen gezet door regio manager Keimpe Veldboom. Voor hem was dit ook een bijzonder gebeurtenis. Je maakt het niet vaak meer mee dat mensen 25 jaar bij hetzelfde bedrijf werken. Cynthia werd wel verrast door al deze aandacht.

Chyntia van Rooijen 25 jaar in dienst bij de Pearl
Chyntia van Rooijen 25 jaar in dienst bij de Pearle

 

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More