Search
Close this search box.

Van ‘verviefde` meubeltjes wordt je helemaal blij!

Nog geen idee wat ‘Verviefde meubeltjes’ van Villa Vief zijn?   Het zijn door Vivian van Villa Vief opgeknapte en geschilderde oude meubeltjes.  Door de frisse en felle kleuren, die Vivian gebruikt wordt je er helemaal blij van.

Al haar hele leven geniet ze van oude spulletjes, oude meubeltjes en schilderen. Eerst was zij daarbij vooral in haar eigen huis bezig om meubels op te knappen en op te vrolijken. Ze werd steeds vaker gevraagd om dit ook voor anderen te doen. Voor Vivian is het een droom, die een beetje uitkomt. Steeds vaker is zij nu bezig met het verviefen van meubels.

Regelmatig gaat Vivian op strooptocht naar  Frankrijk op zoek  naar leuk oud servies, oude porseleinen koffiepotten, geborduurde schilderijen, oude dekens en (picknick)kleden, gekke lampjes en andere toffe spullen. Zeg maar, alles waar ze een Verviefd gevoel bij krijgt.

Sinds anderhalf jaar heeft zij een opslag in Kerkenbosch in Zeist. Dat is erg handig want haar meubeltjes  verkoopt ze via de De Bikkel Store in Zeist (Hoog Kanje 184, open dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00). Ze werkt hard aan haar website. Ondertussen kan je Villa Vief volgen op haar  facebookpagina. Hier kan je het de metamorfose (verviefen) van meubels volgen.

En binnenkort ook via haar eigen website! Zodra deze in de lucht is, geeft zij dat aan op haar facebookpagina! Op HAAR facebookpagina zie je hoe de meubeltjes veranderen naar meubels van deze tijd in vrolijke kleuren! “Villa Vief maakt iets van gisteren voor vandaag, schildert bruin, groen, Villa Vief verviefd.”  Nog even doorgaan Vivian en verviefen wordt het woord van 2015.

 

OOZ_140926_6204 OOZ_140926_6155 OOZ_140926_6237 OOZ_140926_6321 OOZ_140926_6344

 

Villa Vief in De Bikkel Store in Zeist (Hoog Kanje 184, open dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00).

/facebook.com/VillaVief.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More