Search
Close this search box.

Duurzame dag in de Allegrotuin: Bakwedstrijd

Een bakwedstrijd georganiseerd door bakker Albert. De bakwedstrijd werd gewonnen door Danielle Dingemans met haar broodpudding van oud brood gevuld met appel rum en rozijnen.  Danielle won de bakwedstrijd vooral op de smaak van haar baksel. Ze kreeg hiervoor een prijs uitgereikt door wethouder Johan Varkenvisser, die samen met een aantal andere juryleden de uiteindelijke winnaar bepaalde. .

Bakwedstrijd in de Allegrotuin georganiseerd door bakker Albert.
Bakwedstrijd in de Allegrotuin georganiseerd door bakker Albert.
Bakwedstrijd in de Allegrotuin Wethouder Varkenvisser reikte de prijs uit
Bakwedstrijd in de Allegrotuin Wethouder Varkenvisser reikte de prijs uit

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More