Search
Close this search box.

Duurzame dag in de Allegrotuin: Bakwedstrijd

Een bakwedstrijd georganiseerd door bakker Albert. De bakwedstrijd werd gewonnen door Danielle Dingemans met haar broodpudding van oud brood gevuld met appel rum en rozijnen.  Danielle won de bakwedstrijd vooral op de smaak van haar baksel. Ze kreeg hiervoor een prijs uitgereikt door wethouder Johan Varkenvisser, die samen met een aantal andere juryleden de uiteindelijke winnaar bepaalde. .

Bakwedstrijd in de Allegrotuin georganiseerd door bakker Albert.
Bakwedstrijd in de Allegrotuin georganiseerd door bakker Albert.
Bakwedstrijd in de Allegrotuin Wethouder Varkenvisser reikte de prijs uit
Bakwedstrijd in de Allegrotuin Wethouder Varkenvisser reikte de prijs uit

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More