Search
Close this search box.

Duurzame dag in de Alegro stadstuin: De waslijn

Afgelopen zaterdag waren er een aantal activiteiten in de Alegro stadstuin ter gelegenheid van de duurzame dagen in Zeist. De Alegro stadstuin ligt op de hoek van de Middellaan, de Antonlaan en het Belcour. Een van de activiteiten was de waslijn. De waslijn heeft tot doel mensen op een nieuwe manier te verbinden door het ruilen van kleding.  waarbij kleding kan worden geruild. Meer informatie over de waslijn of via hun facebookpagina 

OOZ_141011_8983_Zeist_Mel_Boas OOZ_141011_9010_Zeist_Mel_Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More