Search
Close this search box.

Duurzame dag in de Alegro stadstuin: De waslijn

Afgelopen zaterdag waren er een aantal activiteiten in de Alegro stadstuin ter gelegenheid van de duurzame dagen in Zeist. De Alegro stadstuin ligt op de hoek van de Middellaan, de Antonlaan en het Belcour. Een van de activiteiten was de waslijn. De waslijn heeft tot doel mensen op een nieuwe manier te verbinden door het ruilen van kleding.  waarbij kleding kan worden geruild. Meer informatie over de waslijn of via hun facebookpagina 

OOZ_141011_8983_Zeist_Mel_Boas OOZ_141011_9010_Zeist_Mel_Boas

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More