Search
Close this search box.

Week 41 in 7 foto’s.

Terugblik op de afgelopen oogopzeist week in 7 foto’s. Omdat dit de eerste keer is dat wij dit doen zullen we een beetje smokkelen. Week 41 loopt van 6 tot 12 oktober.

Debby Frigge van Zon
Debby frigge van Zon

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More