Search
Close this search box.

Kabelbaan over de Slotgracht van Scoutinggroep De Bison.

Scoutinggroep De Bison bouwde bij het Slot Zeist een spectaculaire kabelbaan over het water. Tijdens de historische doe en beleefdag van het Geheugen van Zeist kon je allerlei leuke dingen doen. Zo kon je  met de tokkelbaan over de Slot Gracht.

Het geheugen van Zeist dag op Het Slot Zeist kabelbaan over de slotgracht.
Kabelbaan over de slotgracht. Het geheugen van Zeist dag op Het Slot Zeist.
Kabelbaan over de slotgracht. Het geheugen van Zeist dag op Het Slot Zeist.
Kabelbaan over de slotgracht. Het geheugen van Zeist dag op Het Slot Zeist.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More