Search
Close this search box.

Kabelbaan over de Slotgracht van Scoutinggroep De Bison.

Scoutinggroep De Bison bouwde bij het Slot Zeist een spectaculaire kabelbaan over het water. Tijdens de historische doe en beleefdag van het Geheugen van Zeist kon je allerlei leuke dingen doen. Zo kon je  met de tokkelbaan over de Slot Gracht.

Het geheugen van Zeist dag op Het Slot Zeist kabelbaan over de slotgracht.
Kabelbaan over de slotgracht. Het geheugen van Zeist dag op Het Slot Zeist.
Kabelbaan over de slotgracht. Het geheugen van Zeist dag op Het Slot Zeist.
Kabelbaan over de slotgracht. Het geheugen van Zeist dag op Het Slot Zeist.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More