Top paradressuurruiter Nicole den Dulk vertoont haar mogelijkheden tijdens “Open huis” Prinses Máxima Manege.

Nicole den Dulk, paralympisch dressuurruiter en winnares van twee bronzen medailles tijdens de Wereldruiterspelen in Caen.

Hoogtepunt van de opendag vormde de demonstratie van Nicole den Dulk. Zij is een inspirerend voorbeeld van iemand die met enorme wilskracht en doorzettingsvermogen het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt. Een hoge dwarslaesie heeft haar er niet van weerhouden om met haar paard de top in de dressuur te bereiken! Een hoge dwarslaesie betekent dat je vanaf de borst verlamd bent.

Nicole den Dulk is paralympisch dressuurruiter en winnares van twee bronzen medailles tijdens de Wereldruiterspelen in Caen. Zij zal met haar indrukwekkende demonstratie laten zien dat paardrijden mogelijk is voor iedereen, ook als je een dwarslaesie hebt! Dit sluit feilloos aan op de visie van de manege. Bij de Prinses Maxima Manege ligt de focus op ieders mogelijkheden ongeacht zijn of haar beperkingen. Je kan je aan de Prinses Maxima manege verbinden als ruiter, vrijwilliger of door het geven van steun.

Dressuurruiter Nicole van den Dulk

Dressuurruiter Nicole van den Dulk

Nicole van den Dulk met haar menselijke  tillift

Nicole van den Dulk met haar menselijke tillift

Dressuurruiter Nicole van den Dulk

Dressuurruiter Nicole van den Dulk

Dressuurruiter Nicole van den Dulk

Dressuurruiter Nicole van den Dulk laat haar mogelijkheden zien

Dressuurruiter Nicole van den Dulk

Dressuurruiter Nicole van den Dulk na haarcyy

Een echte fan voor Nicole van den Dulk

Een echte fan voor Nicole van den Dulk

Meer weten over de Prinses Maxima Manege via de  website.

Voor Jou Uitgezocht