Search
Close this search box.

Top paradressuurruiter Nicole den Dulk vertoont haar mogelijkheden tijdens “Open huis” Prinses Máxima Manege.

Hoogtepunt van de opendag vormde de demonstratie van Nicole den Dulk. Zij is een inspirerend voorbeeld van iemand die met enorme wilskracht en doorzettingsvermogen het onmogelijke mogelijk heeft gemaakt. Een hoge dwarslaesie heeft haar er niet van weerhouden om met haar paard de top in de dressuur te bereiken! Een hoge dwarslaesie betekent dat je vanaf de borst verlamd bent.

Nicole den Dulk is paralympisch dressuurruiter en winnares van twee bronzen medailles tijdens de Wereldruiterspelen in Caen. Zij zal met haar indrukwekkende demonstratie laten zien dat paardrijden mogelijk is voor iedereen, ook als je een dwarslaesie hebt! Dit sluit feilloos aan op de visie van de manege. Bij de Prinses Maxima Manege ligt de focus op ieders mogelijkheden ongeacht zijn of haar beperkingen. Je kan je aan de Prinses Maxima manege verbinden als ruiter, vrijwilliger of door het geven van steun.

Dressuurruiter Nicole van den Dulk
Dressuurruiter Nicole van den Dulk
Nicole van den Dulk met haar menselijke  tillift
Nicole van den Dulk met haar menselijke tillift
Dressuurruiter Nicole van den Dulk
Dressuurruiter Nicole van den Dulk
Dressuurruiter Nicole van den Dulk
Dressuurruiter Nicole van den Dulk laat haar mogelijkheden zien
Dressuurruiter Nicole van den Dulk
Dressuurruiter Nicole van den Dulk na haarcyy
Een echte fan voor Nicole van den Dulk
Een echte fan voor Nicole van den Dulk

Meer weten over de Prinses Maxima Manege via de  website.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More