Search
Close this search box.

Fantastische service bij De Natuurlijke Slagerij van Maanen.

Bij De Natuurlijke Slagerij van Maanen wordt je altijd warm ontvangen. Ze helpen je erg ook graag aan een lekker stukje vlees. Dat ze met hun klanten na een aankoop in polonaise de winkel uitleiden is echt fantastisch. Dat maakt boodschappen doen echt een feestje.

 

De Natuurlijke Slagerij van Maanen op het vrijheidsplein polonaise lopen bij aankoop van een biefstuk
De Natuurlijke Slagerij van Maanen op het vrijheidsplein polonaise lopen bij aankoop van een biefstuk

 

De Natuurlijke Slagerij van Maanen 

Vrijheidsplein 34 36
3705PS Zeist

T +31306953848

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More