Search
Close this search box.

Niet over de lijn rijden ! Belijning op de N237

Met veel aandacht en precisie  werd het afgelopen weekend in een stralend zonnetje de belijning op de kruising aangebracht. Voetgangers, viervoeters en fietsers mochten de kruising wel gebruiken zolang zij niet over de witte lijnen liepen. Deze waren immers nat. Een enkele automobilist , die er doorheen wist te glippen werd terecht gewezen door een overijverige verkeersregelaar. Met het aanbrengen van de belijning op de kruising van de Panweg en de N237  is de reconstructie van dit deel afgerond.

Langs het lijntje lopen
Langs het lijntje lopen
Lijntjes trekken
Lijntjes trekken
Het aanbrengen van de belijning op de kruising van de  N237 en de panweg tijdens wegwerkzaamheden
Het aanbrengen van de belijning op de kruising van de N237 en de panweg tijdens wegwerkzaamheden
Langs het lijntje lopen
Langs het lijntje lopen
U heeft over het lijntje gereden.
U heeft over het lijntje gereden.

Later deze week een fotoserie over het asfalteren van de kruising bij de McDonalds in Den Dolder

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More