Search
Close this search box.

Pieten vergadering in de Peppel

Op zondag 2 november kwamen de aanstaande hulpen van Sinterklaas bij elkaar voor een vergadering in Jeugdhonk de Peppel.

Pieten vergadering in de Peppel Zeist
Pieten vergadering in de Peppel Zeist

Op zaterdag 15 november ontvangen we Sinterklaas in Zeist. De intocht zal er dit jaar anders uitzien dan voorgaande jaren.
– Sint woont, net als het vorig jaar, in het Slot van Sinterklaas. Daarom eindigt de intocht bij Slot Zeist.
– De looproute van de intocht is daarom andersom van het busstation naar het Slot.
– De route van de intocht was te lang en het tempo daardoor erg hoog. Ouders en kinderen werden teleurgesteld.

Dit jaar gaat Sint in een rustig tempo van het busstation over de Slotlaan op weg naar de Weeshuislaan. Daar loopt hij naar Belcour waar hij op een podium wordt ontvangen. Na het podium gaat hij terug naar de Slotlaan en maakt de route over de Slotlaan tot Slot Zeist af.

Omdat de intocht op een deel van het centrum niet langskomt, is er op zaterdag 22 november een Pietenfeest op de Steijnlaan, Voorheuvel en 1e Hogeweg.

Bron VVV Utrechtseheuvelrug

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More