Search
Close this search box.

Eindstation

Deze koffer heeft zo te zien zijn laatste reis gemaakt. Niet duidelijk is of hij bij aankomst in Zeist is achtergelaten op het station. Het kan zo zijn dat hij op het laatste moment gedumpt is voor een nieuw exemplaar. Na alles wat hij met zijn eigenaar heeft meegemaakt lijkt hij wel heel roemloos achtergelaten.

Eindstation voor een koffer op NS station Driebergen Zeist
Eindstation voor een koffer op NS station Driebergen Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More