117 maatschappelijke matches gesloten tijdens Zeister Maatschappelijke Beursvloer 8

Dinsdag ochtend 4 november was bij de PGGM in Zeist weer de maatschappelijke beursvloer van Zeist. Op deze beursvloer treffen Zeister bedrijven en Instellingen elkaar om maatschappelijke matches te sluiten. De Zeister Beursvloer wordt georganiseerd door Samen voor Zeist.

Bij een maatschappelijke match wordt er gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties, stichtingen, vereniging of onderwijs. Wat de een over heeft of graag wil bieden, is door de ander wellicht zeer gewenst. Geld is hierbij taboe; het gaat om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. De match moet voor beide partijen een win-win situatie opleveren.

De achtste Zeister beursvloer van Samen voor was weer een groot succes. Er werden ruim 117 maatschappelijke matches gesloten.

Voor meer informatie kijkt u op de site van Samen voor Zeist.

Binnenkort een galerie met alle match foto’s.

OOZ_Zeisterbeursvloer_SVZ_PGGM_141104_9362_Zeist_Mel_Boas

Voor Jou Uitgezocht