Search
Close this search box.

Niet de slimste plek voor staatsiefoto’s.

De fotograaf van dit bruidspaar had wel een heel onhandige plek uitgezocht om staatsiefoto’s te maken van het bruidspaar en famillie. Op zaterdag 1 november liepen ze midden over de Nassau Odijklaan om uiteindelijk hier met tegenlicht foto’s te maken. Voor veel Zeistenaren is de Nassau Odijklaan het eerste deel van de Slotlaan naast het

Als hij en het bruidspersoneel zich een beetje hadden georiënteerd op de omgeving hadden ze geweten dat er fantastische plekjes zijn in Zeist om staatsiefoto’s te maken. Zoals het Walkartpark en de tuinen van het Slot Zeist.

Statiefoto's op de Nassau-odijklaan
Statiefoto’s op de Nassau-odijklaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More