Search
Close this search box.

22 plastieken op Laan van Vollenhove kunnen wel een verfje gebruiken

De 22 plastieken van het kunstwerk op de laan van Vollenhove hebben behoorlijke te leiden onder alle weersinvloeden. Ze zijn toe aan een opknapbeurt. Sommige staan er met de verbouwing van de flats wel erg verloren bij.

22 plastieken op de laan van vollenhove
22 plastieken op de laan van vollenhove
22 plastieken op de laan van vollenhove
22 plastieken op de laan van vollenhove
22 plastieken op de laan van vollenhove
22 plastieken op de laan van vollenhove

 

De beelden ’22 plastieken’ zijn 22 witte, kegelvormige beelden verspreid over de Laan van Vollenhoven in Zeist, gemaakt door de kunstenaar F.H. Peters. De foto’s zijn slechts enkele van de plastieken. Wij proberen ze alle 22 vast te leggen De beelden zijn altijd te bezichtigen.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More