22 plastieken op Laan van Vollenhove kunnen wel een verfje gebruiken

22 plastieken op de laan van vollenhove

De 22 plastieken van het kunstwerk op de laan van Vollenhove hebben behoorlijke te leiden onder alle weersinvloeden. Ze zijn toe aan een opknapbeurt. Sommige staan er met de verbouwing van de flats wel erg verloren bij.

22 plastieken op de laan van vollenhove

22 plastieken op de laan van vollenhove

22 plastieken op de laan van vollenhove

22 plastieken op de laan van vollenhove

22 plastieken op de laan van vollenhove

22 plastieken op de laan van vollenhove

 

De beelden ’22 plastieken’ zijn 22 witte, kegelvormige beelden verspreid over de Laan van Vollenhoven in Zeist, gemaakt door de kunstenaar F.H. Peters. De foto’s zijn slechts enkele van de plastieken. Wij proberen ze alle 22 vast te leggen De beelden zijn altijd te bezichtigen.

Voor Jou Uitgezocht