Jong Talent van de Music & Talent Academy van de Zeister Muziekschool in Figi

Leerlingen van de Music & Talent Academy van de Zeister Muziekschool hebben op zondagmiddag  hun muzikaal talent zien in de Willem Pijper zaal van Figi. Meer foto’s bekijken en bestellen kan via deze link

Jong Talent van Zeiser Muziekschool in Figi

De jonge muziek studenten brachten een afwisselende voorstelling  onder leiding van Andre Arends van de Zeister Muziekschool. De 12 leerlingen die deze voorstelling verzorgden variëren in leeftijd van 11 tot 16 jaar. Zij zijn via een auditie toegelaten tot de talentklas vanwege opvallende aanleg of inzet. Ze krijgen extra lessen aan de muziekschool en verzorgen diverse optredens gedurende het jaar.

Deelnemers zijn: Kaiya Agterberg (altviool), Bernice Boshuis (zang), Julie Gros (piano), Pepijn Habing (gitaar), Gilles van Hal (piano), Hannah Hox (piano), Estelle Krammer (zang), Maaike Lijnzaad (piano), Nout Morssinkhof (gitaar), Gerben Siegersma (saxofoon) en Daniël Steinbuch (cello).

Dit is een initiatief van Cultuur Zeist in samenwerking met Theater Figi. Doel van de serie is jonge getalenteerde musici de gelegenheid te geven podiumervaring op te doen. De volgende Jong Talent voorstelling is op 14 december.

Meet informatie op de site van Cultuur Zeist

Meer foto’s bekijken en bestellen kan via deze link

Voor Jou Uitgezocht