Search
Close this search box.

De Oude Algemene Begraafplaats

De Oude Algemene Begraafplaats aan de Bergweg in Zeist. De begraafplaats werd in 1830 in gebruik genomen en tot 1965 zijn hier veel ‘kleine’ en ‘grote’ mensen uit Zeist begraven. Momenteel worden bepaalde delen van de begraafplaats gerestaureerd. De begraafplaats is bijna iedere dag geopend en een heerlijk rustige plek voor bezinning of een wandeling.

Meer weten kijk op de site van De Oude Algemene Begraafplaats. Historische informatie kan je ook vinden op de site van Het Geheugen van Zeist

Oude algemene Begraafplaats
.
Oude algemene Begraafplaats
Oude algemene Begraafplaats
Oude algemene Begraafplaats
Oude algemene Begraafplaats
Oude algemene Begraafplaats
Oude algemene Begraafplaats

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More