Search
Close this search box.

Galante heren uit Soest, schieten een dame graag te hulp.

In Soest bestaan ze nog, de echte galante heren, die een dame graag te hulp schieten. De fietsende heren troffen, de directrice van een Utrechts Museum wandelend aan langs de verlengde Paltzerweg. Zij was met de bus naar de opening van het Nationaal Militair Museum gekomen. Met het openbaar vervoer is het nieuwste museum van Nederland niet goed bereikbaar.

Galant als heren uit Soest kunnen zijn hebben zij de dame in kwestie achter op de fiets naar de ingang van het Museum gebracht. Ik vond het een bijzonder schouwspel, dat tussen alle genodigden opeens mensen op de fiets naar de ingang reden.

De heren waren zo keurig dat zij zich vervolgens gewoon bij mij voegde buiten het hek. Daar hebben zij met mij de aankomst van Koning Willem-Alexander.

Opening Nationaal Militair Museum door Koning Willem Alexander

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More