Galante heren uit Soest, schieten een dame graag te hulp.

In Soest bestaan ze nog, de echte galante heren, die een dame graag te hulp schieten. De fietsende heren troffen, de directrice van een Utrechts Museum wandelend aan langs de verlengde Paltzerweg. Zij was met de bus naar de opening van het Nationaal Militair Museum gekomen. Met het openbaar vervoer is het nieuwste museum van Nederland niet goed bereikbaar.

Galant als heren uit Soest kunnen zijn hebben zij de dame in kwestie achter op de fiets naar de ingang van het Museum gebracht. Ik vond het een bijzonder schouwspel, dat tussen alle genodigden opeens mensen op de fiets naar de ingang reden.

De heren waren zo keurig dat zij zich vervolgens gewoon bij mij voegde buiten het hek. Daar hebben zij met mij de aankomst van Koning Willem-Alexander.

Opening Nationaal Militair Museum door Koning Willem Alexander

Voor Jou Uitgezocht

  • W.Harmsen
    13 december 2014 op 17:58

    Kunnen foto’s besteld worden van deze galante heren.
    Ik ben degene waar de dame achterop de fiets zit.