Familie Ruijs (Hotel Figi & Het Slot Zeist ) “Vrind van Sinterklaas”

Familie Ruijs ontvangt eerste Vrinden van Sinterklaas vlaggen

Sinterklaas neemt ook dit jaar weer zijn Intrek in Het  Slot Zeist tot 6 december. Wanneer hij weer spoorslags zal vertrekken. Toen wij de Sint vroegen waarom hij juist Zeist en het Slot Zeist heeft uitgekozen voor zijn verblijf in ons land. Antwoord de goedheiligman:

“Mijn keuze voor Zeist wordt vooral bepaald door de uitstekende logistieke ligging van Zeist centraal in Nederland. Vanuit Zeist hebben mijn Pieten geen enkel probleem om alle pakjes op tijd door het hele land rond te brengen. Daarnaast heeft Zeist uitstekende faciliteiten, die onze belangrijke taak zeer vergemakkelijken.

Ik kies graag voor het Slot Zeist vanwege uitstekende service, die ik ieder jaar ontvang van Hotel Figi en Het Slot Zeist. Vooral geniet ik en mijn Pieten van de heerlijke hapjes. Zeer in het bijzonder de speculaas en pepernoten taart is niet te versmaden. (alleen voor echte Pieten)”

Om zijn erkentelijkheid naar Zeist en de Familie Ruijs kenbaar te maken, reikt aan hen de Sint de eerste “Vrind van Sinterklaas” vlaggen uit. Zeist is daarmee officieel Sinterklaasstad tot 6 december.

Je kan ook zelf een kijkje nemen in de verblijven van de Sint en Pieten, dat kan tijdens de speciale rondleidingen op Het Slot Zeist Kaarten reserveren kan via de site van Hotel Figi

 

Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: