Search
Close this search box.

Familie Ruijs (Hotel Figi & Het Slot Zeist ) “Vrind van Sinterklaas”

Sinterklaas neemt ook dit jaar weer zijn Intrek in Het  Slot Zeist tot 6 december. Wanneer hij weer spoorslags zal vertrekken. Toen wij de Sint vroegen waarom hij juist Zeist en het Slot Zeist heeft uitgekozen voor zijn verblijf in ons land. Antwoord de goedheiligman:

“Mijn keuze voor Zeist wordt vooral bepaald door de uitstekende logistieke ligging van Zeist centraal in Nederland. Vanuit Zeist hebben mijn Pieten geen enkel probleem om alle pakjes op tijd door het hele land rond te brengen. Daarnaast heeft Zeist uitstekende faciliteiten, die onze belangrijke taak zeer vergemakkelijken.

Ik kies graag voor het Slot Zeist vanwege uitstekende service, die ik ieder jaar ontvang van Hotel Figi en Het Slot Zeist. Vooral geniet ik en mijn Pieten van de heerlijke hapjes. Zeer in het bijzonder de speculaas en pepernoten taart is niet te versmaden. (alleen voor echte Pieten)”

Om zijn erkentelijkheid naar Zeist en de Familie Ruijs kenbaar te maken, reikt aan hen de Sint de eerste “Vrind van Sinterklaas” vlaggen uit. Zeist is daarmee officieel Sinterklaasstad tot 6 december.

Je kan ook zelf een kijkje nemen in de verblijven van de Sint en Pieten, dat kan tijdens de speciale rondleidingen op Het Slot Zeist Kaarten reserveren kan via de site van Hotel Figi

 

Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist Sinterklaas neemt intrek in Het Slot Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More