Search
Close this search box.

Sinterklaas haalt “Het Grote Boek” op in Hotel Figi

Na de ontvangst op het Belcour, vertrok de Sint met zijn Pieten in de richting van Het Slot Zeist. Voordat hij bij het Slot Zeist aankwam werd bij Hotel Figi eerst “Het Grote Boek” van Sinterklaas opgehaald bij Hotel Figi. In deze Zeister editie van het Sinterklaas boek heeft de bioscoop piet onder andere bijgehouden welke kinderen en grote mensen zich het afgelopen jaar netjes hebben gedragen tijdens de voorstellingen.

“Want wie zoet is krijgt …, wie stout is…”

Met hupje
Met hupje
Een van de pakjes wagens
Een van de pakjes wagens
Sinterklaas neemt Het Grote boek in ontvangst
Sinterklaas neemt Het Grote boek in ontvangst
Sinterklaas neemt Het Grote boek in ontvangst
Sinterklaas neemt Het Grote boek in ontvangst
Sinterklaas bij Hotel digi
Sinterklaas bij Hotel digi
-
De pakje auto op weg naar Het Slot Zeist
De pakje auto op weg naar Het Slot Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More