Search
Close this search box.

Intocht Sinterklaas via de Slotlaan

De intocht van Sinterklaas werd gisteren uitgebreid gevierd in het Centrum van Zeist. Eerst trok de Sint en zijn pieten gevolg over de slotlaan. Om vervolgens eerst het Belcour te bezoeken. Daar werd hij hartelijk ontvangen door burgemeester, wethouders en Ron Boszhart.

Bekijk ook:

Intocht van Sinterklaas op het Slotlaan
Sinterklaas op de Slotlaan

Intocht van Sinterklaas op het Slotlaan Intocht van Sinterklaas op het Slotlaan Intocht van Sinterklaas op het Belcour

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More