Search
Close this search box.

Sinterklaas ontvangt Sleutel van Burgemeester Jansen

Op een afgeladen Belcour ontvangt Sinterklaas de Sleutel van het Slot Zeist uit de handen van Burgemeester Jansen. Tijdens het de overhandiging werd Burgemeester Jansen geholpen door drie wethouders. Ron Boszhart zorgde voorafgaande aan de komst van Sinterklaas dat iedereen goed ingezongen was.

 

Intocht van Sinterklaas op het Belcour Intocht van Sinterklaas op het Belcour Intocht van Sinterklaas op het Belcour Intocht van Sinterklaas op het Belcour Intocht van Sinterklaas op het Belcour Intocht van Sinterklaas op het Belcour Intocht van Sinterklaas op het Belcour

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More