Search
Close this search box.

Opbrengst AusterlitzLIVE €4.500,- voor Ronald McDonald Huis

Het tweedaags muziekspektakel AusterlitzLIVE heeft afgelopen weekend €4.500,- opgebracht voor het Ronald McDonald Huis te Utrecht. Met de opbrengst zal een kamer in het huis worden gesponsord.

Op beiden avonden (vrijdag en zaterdag) werden optredens verzorgd door 7 bands, waarvan één of meerdere muziekanten afkomstig zijn uit Austerlitz. De avonden werden afgetrapt door de Gitaaracademie Austerlitz, waarna de 4 Gents off Jazz het publiek trakteerde op een half uur inspirerende jazzmuziek. Daarna was het de beurt aan Flairck die met hun creatieve instrumentale muziek het publiek verwende. Hierna betrad myGoodness het podium gevolgd door de jongens van SolarFlare. Rond de klok van 11 uur was het de beurt aan de jonge muziekanten van Act1 die tevens een deel van de opbrengst van hun eerste EP beschikbaar stelde voor het goede doel! De avond werd afgesloten met een aantal rockcovers van Pyramid. De presentatie was de gehele avond in handen van John Groot.

Meer dan 30 artiesten, ruim 400 bezoekers en heel veel vrijwilligers en sponsoren hebben ervoor gezorgd dat AusterlitzLIVE ook dit jaar weer een groot succes was! Natuurlijk kijken we al weer uit naar de 2016-editie van dit tweejarig muziekevenement.

Binnenkort meer foto’s van dit evenement.

Flairck op Austerlitz Live 2014 Benefiet Concerten ten bate van het Ronald McDonald Huis Utrecht
Flairck op Austerlitz Live 2014 Benefiet Concerten ten bate van het Ronald McDonald Huis Utrecht

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More