Search
Close this search box.

40 DOLLE DWAZE DUIK DAGEN Bij ESKO Duikwereld

ESKO Diveworld bestaat 40 jaar en verwend zijn klanten en staf. Afgelopen zaterdag hadden zij een speciale klanten dag met aanbiedingen, seminars  en een doorlopende loterij. Op Zondag 30 november worden 40 DDDD afgeloten met een speciale koopzondag. Tijdens de koopzondag in Zeist opent ESKO Duikwereld ook de hele dag zijn deuren voor iedereen met een belangstelling voor Duiken, Kite surfen .

ESKO Diveworld
Voorheuvel 64
3701 JG Zeist

030-6925088/info@eskodiveworld.com

Esco Duikshop bestaat 40 jaar op de Voorheuvel
Loterij bij EsKo Duikshop bestaat 40 jaar op de Voorheuvel
Esco Duikshop bestaat 40 jaar op de Voorheuvel
Esco Duikshop bestaat 40 jaar op de Voorheuvel
Esco Duikshop bestaat 40 jaar op de Voorheuvel
Esco Duikshop bestaat 40 jaar op de Voorheuvel

ESKO Diveworld is een groot duikcentrum in Midden-Nederland dat alle faciliteiten biedt die een duiker nodig heeft om zijn of haar hobby te kunnen beoefenen. Wij beschikken over een grote duikwinkel waar je terecht kunt voor al je duikmateriaal. In onze duikschool kun je opleidingen volgen van beginner tot instructeursniveau. Tot slot beschikken wij over een duikclub die diverse activiteiten organiseert.

De ESKO Diveworld duikclub is voor iedereen toegankelijk. Onze duikclub organiseert veel activiteiten: duikdagen in het weekend naar diverse mooie duiklocaties in Nederland, het jaarlijkse Zeelandweekend en reizen naar buitenlandse bestemmingen. Maar ook ‘droge’ activiteiten zoals foto&filmavonden, lezingen en excursies. Daarnaast biedt onze duikclub nog andere voordelen, zoals extra kortingen in de winkel. Tot slot kunnen clubleden elke donderdagavond terecht in het zwembad in Zeist om hun vaardigheden te oefenen, maar vooral ook om andere duikers te ontmoeten.

De SSI Duikschool van ESKO Diveworld bevindt zich in Zeist. Op deze locatie worden hoge kwaliteitsopleidingen gegeven, van absolute beginner tot en met ver gevorderde amateur duiker en duikinstructeur. Natuurlijk biedt ESKO Diveworld ook een rijk scala aan specialties om je duikkennis te verbreden. Bij al onze opleidingen staat, naast plezier, kwaliteit hoog in vaandel. Onze opleidingen kenmerken zich door persoonlijke aandacht en begeleiding doordat naast de instructeur ook assistent-instructeurs worden ingezet. Ons doel is je op te leiden tot een comfortabele en veilige duiker die plezier beleeft aan het duiken.

In Zeist heeft ESKO Diveworld de grootste winkel van Midden-Nederland met 750 vierkante meter duikplezier. ESKO Diveworld is officiëel dealer van alle grotere betere merken. In onze winkel voorzien wij je graag van uitgebreid en gericht advies, zodat je met de beste keus naar huis gaat. In onze winkel hebben wij materiaal voor alle duikers, van beginner tot technisch duiker en bovendien voor alle budgetten.

Ballonnen,  Esko Duikwereld,  Voorheuvel
Ballonnen voor Esko Duikwereld

 

ESKO Diveworld
Voorheuvel 64
3701 JG Zeist

030-6925088
info@eskodiveworld.com

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More