Search
Close this search box.

Banierhuis Zeist sponsort elektrische rolstoelfiets voor de kinderen van De Berk

Wat voor velen niet meer dan normaal is, is voor de kinderen op Kinderdagcentrum De Berk vaak niet weggelegd. Zo ook heerlijk op de fiets stappen en de wind in de haren voelen. Daar is door Banierhuis Zeist verandering in gekomen. Op woensdag 26 november jl. heeft De Berk een nieuwe elektrische rolstoelfiets in ontvangst mogen nemen.

Bannierhuis Zeist sponsort bijzondere fiets voor kinder rolstoelen  bij reinaerde de berk
Bannierhuis Zeist sponsort bijzondere fiets voor kinder rolstoelen bij reinaerde de berk
Vlnr: William, Meriam, Andreas, Johan. Bannierhuis Zeist sponsort bijzondere fiets voor kinder rolstoelen  bij reinaerde de berk
Vlnr: William, Meriam, Andreas, Johan.
Bannierhuis Zeist sponsort bijzondere fiets voor kinder rolstoelen bij reinaerde de berk

Uit handen van William van de Haar van hoofdsponsor Banierhuis Zeist mocht bestuurslid Meriam Leijte van Stichting Vrienden van De Berk de rolstoelfiets in ontvangst nemen.

Deze feestelijke gelegenheid werd bijgewoond door kinderen en medewerkers van De Berk als ook Andreas Trauernicht (Regiomanager Zeist Reinaerde) en wethouder Johan Varkevisser. Vanaf nu kunnen ook de kinderen in een rolstoel ook genieten van fietsen in het mooie Zeist. www.vriendenvandeberk.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More