Search
Close this search box.

Dancing and shopping in the moonlight!

Het was gezellig druk op verschillende plaatsen in het Centrum van Zeist. Een mix van bandjes, vuurkorven,
Chocolademelk en Glühwein veranderde het centrum in een vroege kerstmarkt. Langs alle toegangswegen tot het centrum waren bewaakte vuurkorven geplaatst.

Op 5 verschillende podia kon er tussen het winkelen door worden geluisterd naar de live optredens van verschillende artiesten. Bij Café de Punt in de Klinker was een eigen podium ingericht door de Zeister Muziekschool.

Moonlightshopping is een initiatief van Het Centrummanagement en Leuk in Zeist.

Moonlghtschopping in het centrum van Zeist. Een actie van Leuk in Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More