Search
Close this search box.

Een elektrische mountain bike gekker moet het niet worden.

Op de mountain bike testdag van Het Rijwielpaleis Zeist had je een rondje kunnen maken op een elektrische fiets. Afgelopen zaterdag konden ervaren en onervaren mountain bikers het nieuwste materiaal van Trek en Wilier uitproberen. De clinics werden verzorgd door de mannen van Icycle uit IJsselstein.

Er werd een rondje door het Zeister bos gemaakt vanaf de nieuwe MTBm met een startpunt bij het ‘t Jagerhuys. De heren van Icycle hadden handige tips. Voor iedereen viel er wat te leren

Het nieuwste nieuwtje was een Powerfly+ elektrische mountainbike van Trek. Met een hulpmotortje gaat het fietsen een stuk soepeler. “Ik heb het gevoel dat iedere berg een heuveltje wordt.” Aldus een van de testers van de ochtend.

Bekijk en bestel de foto’s in onze webshop. 

Montainbike clinic van het Rijwielpaleis in de Zeister bossen gegeven door Icycle
Kijk mijn fiets
Montainbike testdag van het Rijwielpaleis
Montainbike testdag van het Rijwielpaleis
-
-
-
-

Het Rijwielpaleis Zeist
Voorheuvel 70-74
3701 JG Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More