Search
Close this search box.

Galerie Kortom: Nieuwe expositie om je vingers bij af te likken

Vanaf donderdag 4 december biedt Galerie Kortom opnieuw een spannende expositie met veel nieuwe beeldend kunstenaars! Het is kunst om je vingers bij af te likken. Tijdens de officieuze opening op zaterdag middag waren een groot aantal van de nieuwe exposanten aanwezig.

Hans Pruijn
Hans Pruijn
Nieuwe Kunst in galerie Kortom op de Voorheuvel
Joost Nijhof
Ton Kalishoek
Ton Kalishoek

Deze nieuwe expositie biedt een interessante verzameling van twee- en drie-dimensionale kunst. Vooral het opvallende gebruik van kleur geeft enorme dynamiek aan deze tentoonstelling en wij zijn dan ook erg blij deze beeldend kunstenaars in een mooie samenhang aan u te kunnen presenteren.

Nieuwe Kunst in galerie Kortom op de VoorheuvelExposerende kunstenaars:
Ton Kalishoek
Cees van Es
Joost Nijhof
Marjan Nagtegaal
Addie Stam
Annemiek Verstappen
Bert van Herwaarden
Gea Hosper
Hans Pruijn
Jil Klappe
Francisca Kalmijn
Elma Klaasse Bos
Ralph Lambertz
Stichting Totem

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More