“Nat, koud maar wel gezellig!”

Eerste knusse Kerstmarkt nat maar wel gezellig

Aldus een van de deelnemers, die tevreden terugkijkt op dit uit Duitsland overgewaaid fenomeen. De eerste knusse kerstmarkt op 7 december zondag op het terrein van het Aartsbisdom aan Amersfoortseweg 10 was gezellig.  Door de weeromslag was het wel erg nat en koud. Onder de bezoekers en exposanten was de sfeer uitstekend.

Ieder begin is lastig. Er waren best een paar aanloop probleempjes met de de markt. Het was bijvoorbeeld niet zo makkelijk te vinden. Daarbij hielden de wegwerkzaamheden op de N237 ook niet mee. De organisatoren zijn niet ontevreden over het verloop van de markt. Er hadden wel wat meer bezoekers mogen komen.

Heel erg positief is dat toch weer veel lokale ondernemers bereid waren om deel te nemen aan deze markt. Volgend jaar gaan ze het zeker weer doen. Dan komt de markt alleen aan de voorkant van het Bisdom gebouw te staan. Zodat het beter te vinden is.

Eerste knusse Kerstmarkt nat maar wel gezellig

Eerste knusse Kerstmarkt nat maar wel gezellig

knusse Kerstmarkt

Een van de organisatoren kijkt tevreden terug om de kerstmarkt

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: