Search
Close this search box.

“Nat, koud maar wel gezellig!”

Aldus een van de deelnemers, die tevreden terugkijkt op dit uit Duitsland overgewaaid fenomeen. De eerste knusse kerstmarkt op 7 december zondag op het terrein van het Aartsbisdom aan Amersfoortseweg 10 was gezellig.  Door de weeromslag was het wel erg nat en koud. Onder de bezoekers en exposanten was de sfeer uitstekend.

Ieder begin is lastig. Er waren best een paar aanloop probleempjes met de de markt. Het was bijvoorbeeld niet zo makkelijk te vinden. Daarbij hielden de wegwerkzaamheden op de N237 ook niet mee. De organisatoren zijn niet ontevreden over het verloop van de markt. Er hadden wel wat meer bezoekers mogen komen.

Heel erg positief is dat toch weer veel lokale ondernemers bereid waren om deel te nemen aan deze markt. Volgend jaar gaan ze het zeker weer doen. Dan komt de markt alleen aan de voorkant van het Bisdom gebouw te staan. Zodat het beter te vinden is.

Eerste knusse Kerstmarkt nat maar wel gezellig
Eerste knusse Kerstmarkt nat maar wel gezellig
knusse Kerstmarkt
Een van de organisatoren kijkt tevreden terug om de kerstmarkt

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More