Search
Close this search box.

Gesnapt bij de opening van de het Nationaal Militair Museum

Op donderdag 11 december kwam Koning Willem Alexander in het bijzijn van veel genodigden het nieuwe Nationale Militair Museum openen.
Met perskaart maar zonder officiële accreditatie(uitnodiging) mocht de pers er niet in. Defensie en de andere officiële instanties waren nog één dag de baas op de voormalige vliegbasis. Daar hebben zij dan  ook gretig gebruik van gemaakt om het park nog een keer hermetisch af te sluiten voor alle bezoekers. Defensie wilde al was het maar voor één dag nog even de baas zijn op het park.

Vrijwel rondom het park staat een groot hek. Op een bepaalde plaats bij het landgoed Platz ontbreekt het Hek. Vanuit dat punt kan je tussen de bomen door lopen naar een mooi uitzicht op de ingang van het Nationaal Museum. Daar was ik dan ook terecht gekomen. Klaar om de aankomst van Koning Willem Alexander te fotograferen.

Het duurde bijna 2 uur voordat alle genodigde binnen waren. Inmiddels een beetje ongeduldig geworden dacht ik vast mijn definitieve fotopositie in te nemen. Ik ben te vroeg gegaan en gesnapt. Waarna ik weer buiten het hek stond. Het duurde echter nog even voordat de Koning kwam.

Opening Nationaal Militair Museum door Koning Willem Alexander

Opening Nationaal Militair Museum door Koning Willem Alexander

Opening Nationaal Militair Museum door Koning Willem Alexander
Het Nationaal Militair Museum

Vanaf aanstaande zaterdag is het park toegankelijk voor iedereen. De feestelijke opening wordt op 13 en 14 december  gevierd meteen uitgebreid cultureel programma.  Meer informatie over het programma vind u op de website van ParkVBS.nl

Het Nationaal Militair Museum zal ter gelegenheid van de opening, dit weekend ook gratis toegankelijk zijn.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More