Even was Wim Buis sprakeloos.

Tijdens zijn afscheidsreceptie als voorzitter van Cultuur Zeist ontving Wim Buis de Erepenning van de gemeente Zeist uit handen van burgemeester Koos Janssen. Even was hij sprakeloos. Toen hij zijn woorden weer hervonden had, droeg hij de penning meteen op aan alle vrijwillers, die bij de talloze projecten betrokken waren.

Wim Buis zette zich in voor de Zeister samenleving op het gebied van cultuur. Hij is meer dan twintig jaar actief bij ’t Gilde Zeist. Ook zette hij verschillende projecten op zoals de Gildewandelingen, SamenSpraak, Coach4You, Verhalen van Vroeger, het Alomtonenkoor en Cultuurpad. Als voorzitter van Cultuur Zeist was hij betrokken bij de organisatie van diverse culturele evenementen zoals de Dag der Kunsten, de cultuurmarkt, het Korenfestival, het Vertelcafé en de WalkArtmarkt.

Wim Buis ontvangt uit handen van burgemeester Koos Janssen de Erepenning van de gemeente Zeist.

Wim Buis ontvangt uit handen van burgemeester Koos Janssen de Erepenning van de gemeente Zeist.

Voor Jou Uitgezocht