Search
Close this search box.

Wensdenken! Parkeren in Zeist niet overal even helder

Helaas is dit niet de actie van een overijverige beambte van parkeerbeheer, die zijn collage zonder, de juiste controle in de parkeer smartphone app op de bon slingert. Het is de actie van een gefrustreerde Saab rijder, die zijn frustraties uit, door zijn eigen bon onder de ruit van dit verkeersregelaars autootje te stoppen op de Kerkstraat. Ik rijdt geen Saab.

Op de Kerkweg is de parkeersituatie onduidelijk. Hier staat nog een ouder parkeermeter met een 3703 bord daarboven. Alle ander parkeermeters in Zeist zijn wel aangepast. Er waren op de kerkweg parkeermeters. Waar is de vervanging voor die parkeermogelijkheid gebleven.

Oude parkeermeter op de kerkweg
Oude parkeermeter op de kerkweg

De controleurs moeten ten minste 2 schermen bekijken om te kunnen zien of een bepaald kenteken is aangemeld. Daarbij komt dat de omschrijvingen van de verschillende parkeerapplicaties nog steeds naar specifieke locaties verwijzen en niet naar het type parkeerplaats.

Op de Facebook pagina van de gemeente Zeist valt ook te lezen dat de nieuwe parkeerautomaten ook een aantal bugs heeft. Zo werkt het toetsenbord niet goed. De transactietijd van een gemiddelde parkeertransactie duurt bijna 3 minuten. Dit leidt tot rijen bij de parkeerautomaat.

Oog op Zeist

Wat zijn uw ervaringen met het nieuwe kenteken parkeren in Zeist. Hoe heeft u de gewennigsperiode ervaren. Heeft u de parkeercontroleurs als hulpvaardig ervaren?  Weet u nog meer meters, die nog niet zijn aangepast meld het hier. Laat ons hier weten hoe het nieuwe kenteken parkeren bevalt.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More