Search
Close this search box.

Boksles bij Boksschool Sedney

De afgelopen week hebben wij meegekeken bij een bokstraining van Eugene Sedney. Eugene is
oud Nederlands Kampioen in het halfzwaar gewicht. Sinds april 2013 is Boksschool Sedney gevestigd aan de Johan van Oldebarneveltlaan 48.

De bokstraining is wel voor meisjes maar niet voor mietjes. Het gaat er namelijk stevig aan toe tijdens de 1,5 uur durende les. Er harde klappen uitgedeeld. Een bokstraining duurt 1,5 uur hierbij  is veel aandacht voor conditietraining. De rest van de training wordt gebruikt om de techniek van het stoten en het sparren onder de knie te krijgen.

Voor dames, die wel willen leren boksen maar niet geraakt willen worden, zijn er speciale bokszaktrainingen alleen voor vrouwen.

Respect staat hoog in het vaandel van Eugene en zijn werkwijze. Binnen en buiten de school verwacht hij van zijn leerlingen dat zij zich houden aan zijn gouden regels van respect en zelfbeheersing. Zijn eigen positieve instelling dwingt al af dat je tijdens de les met motivatie en inzet wil trainen. Agressie zowel binnen als buiten de school worden door hem niet getolereerd.

Meer weten kijk op de website van Boksschool Sedney. Langsgaan tijdens de openingstijden of een proefles afspreken kan ook.

Bokszaktraining
Bokszaktraining
Wel voor meisjes niet voor mietjes
Wel voor meisjes niet voor mietjes
Boksles bij boksschool Sedney
Lekker fanatiek
Boksles bij boksschool Sedney
Eugene kijkt kritisch toe
Boksles bij boksschool Sedney
Hit it man
Boksles bij boksschool Sedney
Close combat
Inzet en respect voor je tegenstander
Inzet en respect voor je tegenstander
Rake klappen, maar niet doorstoten.
Rake klappen, maar niet doorstoten.

Boksschool Sedney

Johan van Oldenbarneveltlaan 48 in Zeist
Telefoon: 06 – 1664 7684
E-mail: boksschoolsedney@hotmail.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More