Search
Close this search box.

KerstmiX van de Rock in de Peppel.

Waar velen in Zeist een kerst of andere nachtmis bezochten. Of lekker achter de buis bleven zitten voor het einde van Serious Request de een of andere kerst film. De Peppel had een alternatief. De Kerstmix als alternatief voor stille nacht .. Rock Night in Kerstsfeer. De beelden spreken voor zich.

HARK! (a.k.a. Pumpin’ your Lump en de Sneeuwkoffers)
HARK! (a.k.a. Pumpin’ your Lump en de Sneeuwkoffers)
HARK! (a.k.a. Pumpin’ your Lump en de Sneeuwkoffers)
HARK! (a.k.a. Pumpin’ your Lump en de Sneeuwkoffers)
HARK! (a.k.a. Pumpin’ your Lump en de Sneeuwkoffers)
HARK! (a.k.a. Pumpin’ your Lump en de Sneeuwkoffers)
Sonic! Goes Wunderlich
Sonic! Goes Wunderlich
Biertje? Sonic! Goes Wunderlich
Biertje? Sonic! Goes Wunderlich
Sonic! Goes Wunderlich
Sonic! Goes Wunderlich
Sonic! Goes Wunderlich
Sonic! Goes Wunderlich

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More