Brrrrrr – Nieuwjaarsduik Zeist 2015 – 15:00 uur Restaurant de Reünie -Slotlaan

Nieuwjaarsduik Zeist op de Slotlaan in Zeist

Voor een Nieuwjaarsduik 2015 Zeist hoeft u niet naar Het strand van Scheveningen. Restaurant de Reünie tovert hun terras op de Slotlaan om tot groot koud zwembad. Hier kunt u om 15:00 uw nieuwjaarsduik doen om zo 2015 op de juiste wijze in te luiden. Het startschot zal worden gegeven voor ons aller weerman Peter Timofeeff. De opbrengst van de nieuwjaarsduik komen ten goede aan het  Stichting BHVLP – Bijzondere hulp voor Leukemie Patiënten 

Op 1 januari 2015 om 15.00 is het terras van de reünie omgetoverd tot een groot koud zwembad brrrrrr, zodat we met z'n allen een heerlijke nieuwjaarsduik kunnen nemen.

Op 1 januari 2015 om 15.00 is het terras van de reünie omgetoverd tot een groot koud zwembad brrrrrr, zodat we met z’n allen een heerlijke nieuwjaarsduik kunnen nemen.

Op de Slotlaan is een bijzondere plek om gezamenlijk een Nieuwjaarsduik Zeist te nmemen. Daarna is er Erwtensoep met Unoxworst  voor alle deelnemers!!

In tegenstelling van wat er op de Unox site staat is de duik om 15:00 uur en niet om 11:00. Dan zijn ze het zwembad nog aan het vullen.

“Wordt het een duik nemen of foto’s maken? ”

Aanmelden en kijken wie er duiken  Nieuwjaarsduik 2015 Zeist 

Voor Jou Uitgezocht