Search
Close this search box.

Schaatsen uit vet ken net. Het ijs nog veel te dun.

Een of twee nachtjes vorst zijn nog ruim onvoldoende voor goed ijs. Hoewel iedereen op de een of andere manier wel in is voor een beetje sneeuw en ijspret . Schaatsen uit vet ken net. Het ijs nog veel te dun.

Wordt het een wak hakken voor de de nieuwjaarsduik in het ijs van het Wilheminapark. Dit jaar is dat niet nodig. De nieuwjaarsduik in Zeist wordt georganiseerd door Restaurant de Reünie op de Slotlaan. Kijk op Nieuwjaarsduik Zeist en meld je aan. 

Het ijs is nog veel te dun in het wilheminapark
Het ijs is nog veel te dun in het wilheminapark

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More