Search
Close this search box.

Schaatsen uit vet ken net. Het ijs nog veel te dun.

Een of twee nachtjes vorst zijn nog ruim onvoldoende voor goed ijs. Hoewel iedereen op de een of andere manier wel in is voor een beetje sneeuw en ijspret . Schaatsen uit vet ken net. Het ijs nog veel te dun.

Wordt het een wak hakken voor de de nieuwjaarsduik in het ijs van het Wilheminapark. Dit jaar is dat niet nodig. De nieuwjaarsduik in Zeist wordt georganiseerd door Restaurant de Reünie op de Slotlaan. Kijk op Nieuwjaarsduik Zeist en meld je aan. 

Het ijs is nog veel te dun in het wilheminapark
Het ijs is nog veel te dun in het wilheminapark

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More