Search
Close this search box.

sv Austerlitz bakt oliebollen voor het hele dorp.

Ruim 2300 oliebollen bakte sv Austerlitz vanuit de muziektent op het dorpsplein. De opbrengten van oliebollen voor Austerlitz komen ten goede aan de clubkas van de lokale sportvereniging. sv Austerlitz organiseert aanstaande  zaterdag 3 januari  2015 ook een nieuwjaarsspektakel op de eigen velden.

Tijdens het  Nieuwjaarsspektakel! zijn er de Austerlitz Winter Games (met oa Kerstboom werpen,  IJswaterduel en Kerstbal Darts)! Op 3 januari is het in Austerlitz nog niet te laat voor een Nieuwjaarsduik. Vergeet je zwembroe, badpak of bikini niet. De stoere deelnemers krijgen een  een gratis opwarm drankje. De inwendige mens zal goed worden verzorgd  met met warme chocomel (met slagroom), erwtensoep, Jägermeister en winterpannenkoeken van Bram’s Pannenkoeken!

Nieuwjaarsspektakel sv Austerlitz
Nieuwjaarsspektakel sv Austerlitz

Het SV Austerlitz Nieuwjaarsspektakel is voor iedereen. Ook al ben je geen lid van deze sportclub. De spectaculaire openingsceremonie begint om 13:30 uur, maar natuurlijk kun je ook gedurende de middag gezellig langskomen. Rond 19:00 uur zal het Nieuwjaarsspektakel tot een einde komen!

Ps. Voor het Nieuwjaarsspektakel is de vereniging nog op zoek naar (gebruikte) kerstbomen met of zonder slingers, piek en ballen. Gun je kerstboom een tweede kans en lever hem in op 2 januari (tussen 12:00 en 16:00 uur) bij SV Austerlitz. Zowel de vereniging als de boom zullen je erg dankbaar zijn en jij ontvangt nog een leuke kerstattentie ook!

Muziektent word oliebollen kraam
Muziektent word oliebollen kraam
Bollen scheppen uit de ton
Bollen scheppen uit de ton
Professioneel toezicht bakt mee.
Professioneel toezicht bakt mee.
Het oliebollen bak team van sv Austerlitz
Het oliebollen bak team van sv Austerlitz
De spelers mogen proeven en oliebollen rondbrengen in het dorp
De spelers mogen proeven en oliebollen rondbrengen in het dorp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaarsspektakel sv Austerlitz

Nieuwjaarsspektakel sv Austerlitz

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More