sv Austerlitz bakt oliebollen voor het hele dorp.

Ruim 2300 oliebollen bakte sv Austerlitz vanuit de muziektent op het dorpsplein. De opbrengten van oliebollen voor Austerlitz komen ten goede aan de clubkas van de lokale sportvereniging. sv Austerlitz organiseert aanstaande  zaterdag 3 januari  2015 ook een nieuwjaarsspektakel op de eigen velden.

Tijdens het  Nieuwjaarsspektakel! zijn er de Austerlitz Winter Games (met oa Kerstboom werpen,  IJswaterduel en Kerstbal Darts)! Op 3 januari is het in Austerlitz nog niet te laat voor een Nieuwjaarsduik. Vergeet je zwembroe, badpak of bikini niet. De stoere deelnemers krijgen een  een gratis opwarm drankje. De inwendige mens zal goed worden verzorgd  met met warme chocomel (met slagroom), erwtensoep, Jägermeister en winterpannenkoeken van Bram’s Pannenkoeken!

Nieuwjaarsspektakel sv Austerlitz

Nieuwjaarsspektakel sv Austerlitz

Het SV Austerlitz Nieuwjaarsspektakel is voor iedereen. Ook al ben je geen lid van deze sportclub. De spectaculaire openingsceremonie begint om 13:30 uur, maar natuurlijk kun je ook gedurende de middag gezellig langskomen. Rond 19:00 uur zal het Nieuwjaarsspektakel tot een einde komen!

Ps. Voor het Nieuwjaarsspektakel is de vereniging nog op zoek naar (gebruikte) kerstbomen met of zonder slingers, piek en ballen. Gun je kerstboom een tweede kans en lever hem in op 2 januari (tussen 12:00 en 16:00 uur) bij SV Austerlitz. Zowel de vereniging als de boom zullen je erg dankbaar zijn en jij ontvangt nog een leuke kerstattentie ook!

Muziektent word oliebollen kraam

Muziektent word oliebollen kraam

Bollen scheppen uit de ton

Bollen scheppen uit de ton

Professioneel toezicht bakt mee.

Professioneel toezicht bakt mee.

Het oliebollen bak team van sv Austerlitz

Het oliebollen bak team van sv Austerlitz

De spelers mogen proeven en oliebollen rondbrengen in het dorp

De spelers mogen proeven en oliebollen rondbrengen in het dorp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaarsspektakel sv Austerlitz

Nieuwjaarsspektakel sv Austerlitz

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: