Goed voornemens voor 2015 “Iedere week een pannenkoek van Bram”

Pannenkoeken van Bram bij Wai Wurrie op Oudejaarsdag

Bram’s pannenkoeken had vanmiddag zijn kar staan voor de deur van WaiWurrie op de eerste Hogeweg.  WaiWurrie trakteerde vandaag op pannenkoeken van Bram.  Op deze laatste dag van het jaar had hij het echter niet al te druk. Iedereen is druk in de weer met oliebollen. Vanaf januari begint het pannenkoeken seizoen weer. Dat het niet zo druk was vond Bram niet zo erg. De komende dagen heeft hij een vol programma in Zeist en omgeving (Nieuwjaarsspektakel bij sv Austerlitz) . “Kan iedereen meteen beginnen met zijn goede voornemens”.

Bram heeft dit jaar wel een heel bijzonder pannenkoekje gebakken. Een paar maanden geleden is zijn eerste zoon geboren. Bram’s ouders kwamen vanmiddag vast de eerste sportschoentjes voor de kleine man brengen. Een voorspoedig 2015 namens  Bram.

Pannenkoeken van Bram bij Wai Wurrie op Oudejaarsdag

Pannenkoeken van Bram bij Wai Wurrie op Oudejaarsdag

Schoentjes voor Brams eigen pannenkoekje

Schoentjes voor Brams eigen pannenkoekje met de trotse grootouders

 

Voor Jou Uitgezocht

  • Marian
    1 januari 2015 op 17:25

    Veel succes jonge ondernemer!!