Search
Close this search box.

Goed voornemens voor 2015 “Iedere week een pannenkoek van Bram”

Bram’s pannenkoeken had vanmiddag zijn kar staan voor de deur van WaiWurrie op de eerste Hogeweg.  WaiWurrie trakteerde vandaag op pannenkoeken van Bram.  Op deze laatste dag van het jaar had hij het echter niet al te druk. Iedereen is druk in de weer met oliebollen. Vanaf januari begint het pannenkoeken seizoen weer. Dat het niet zo druk was vond Bram niet zo erg. De komende dagen heeft hij een vol programma in Zeist en omgeving (Nieuwjaarsspektakel bij sv Austerlitz) . “Kan iedereen meteen beginnen met zijn goede voornemens”.

Bram heeft dit jaar wel een heel bijzonder pannenkoekje gebakken. Een paar maanden geleden is zijn eerste zoon geboren. Bram’s ouders kwamen vanmiddag vast de eerste sportschoentjes voor de kleine man brengen. Een voorspoedig 2015 namens  Bram.

Pannenkoeken van Bram bij Wai Wurrie op Oudejaarsdag
Pannenkoeken van Bram bij Wai Wurrie op Oudejaarsdag
Schoentjes voor Brams eigen pannenkoekje
Schoentjes voor Brams eigen pannenkoekje met de trotse grootouders

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More