Search
Close this search box.

OogOpZeist wenst iedereen een voorspoedig 2015!

Op de rand van 2015 een kleine terugblik op 2014. Ik ben sinds eind april actief met Oog Op Zeist. In de afgelopen 8 maanden heb ik in samenwerking met OogOpNederland 568 items gemaakt. Sinds de start hebben wij ruim 62.000 bezoekers op OogOpZeist.nl gehad. Dit zijn meer dan 1000 unieke bezoekers per week. Via de social media hebben wij 1100 volgers op Facebook en 200 op twitter. De best bezochte items worden meer dan 1000 keer bekeken.

Wat veel belangrijker is, dat ik in het afgelopen jaar heel veel gewone en bijzondere Zeistenaren heb mogen ontmoeten en fotograferen. Ik heb leuke en soms ontroerende items mogen maken. Ik ben jullie dankbaar voor alle complimenten, die ik van jullie gekregen heb over mijn foto’s. Ik heb vooral het plezier in fotograferen teruggevonden.

In 2015 gaan wij door met het lokaal verbeelden van Zeistenaren voor OogOpZeist.nl. Graag gaan wij in het komende jaar de verbinding met uw aan als lokale ondernemer en gewone Zeistenaren. Wij zijn erg blij met alle adverteerders, die ons in dit startjaar het vertrouwen hebben gegeven. Wilt u zich in 2015 als ondernemer met oogopzeist verbinden. Bekijk onze winteraanbieding.

Tijdens het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Zeist in Het Slot Zeist zal ons jaaroverzicht 2014 te zien zijn. Het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Zeist is toegankelijk voor iedereen.

Wij wensen u een voorspoedig, gezond, interessant 2015.

Het laatste zonnetje van 2014 gaat onder boven Het Slot Zeist. Morgen een nieuwe dag in 2015

De laatste zonsondergang van 2014 bij het Slot Zeist
Het laatste zonnetje van 2014 gaat onder boven Het Slot Zeist. Morgen een nieuwe dag in 2015

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More