Search
Close this search box.

Samen vuurwerk vegen op de Bergweg

’s Avonds een held. ’s ochtends een held. De afspraak met de buren was om samen op nieuwjaardsag vuurwerk te vegen. Zodat de sporen van vuurwerk snel zijn  uitgewist. Deze jongens op de Bergweg hielden zich wel aan hun afspraak en maakte de straat ’s middags nog schoon.

Vuurwerk vegen op de bergweg op 1 januari 2015
Vuurwerk vegen op de bergweg op 1 januari 2015

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More