Nieuwjaarsduik Zeist voor het goede doel

Nieuwjaarsduik 2015 bij de Reunie op de stolaan

Een luxe nieuwjaarsduik nemen kon dit jaar in Zeist op het terras van Restaurant de Reünie. Het startschot werd gegeven voor ons aller weerman Peter Timofeeff. De opbrengst van de nieuwjaarsduik Zeist komen ten goede aan het  Stichting BHVLP – Bijzondere hulp voor Leukemie Patiënten 

Peter legt bij het startschot nog even uit dat hij rond de millennium wisseling zelf heeft meegedaan aan de nieuwjaarsduik in Scheveningen. Omdat het toen heel koud was liet hij zien hoe klein “hij” wordt van al dat koude water. Peter werkt hard aan zijn herstel na de hersenbloeding, die hem in september trof. Voor hem zit er nu nog geen nieuwjaarsduik in. Peter was namens de stichting wel heel erg blij met het initiatief van Restaurant de Reünie.

Helaas kwamen er niet zoveel mensen op deze nieuwjaarsduik af. De eigenaren gaven daarom zelf het goede voorbeeld door een stoere duik te doen. Waar vlak daarvoor nog enkele emmertjes warm water aan waren toegevoegd.

"Als het water koud is wordt hij zo klein"

“Als het water koud is wordt hij zo klein”

Een echte nieuwjaarsplons

Een echte nieuwjaarsplons

Genieten van een verdiend kopje Erwtensoep

Genieten van een verdiend kopje Erwtensoep

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht