Search
Close this search box.

Nieuwjaarsduik Zeist voor het goede doel

Een luxe nieuwjaarsduik nemen kon dit jaar in Zeist op het terras van Restaurant de Reünie. Het startschot werd gegeven voor ons aller weerman Peter Timofeeff. De opbrengst van de nieuwjaarsduik Zeist komen ten goede aan het  Stichting BHVLP – Bijzondere hulp voor Leukemie Patiënten 

Peter legt bij het startschot nog even uit dat hij rond de millennium wisseling zelf heeft meegedaan aan de nieuwjaarsduik in Scheveningen. Omdat het toen heel koud was liet hij zien hoe klein “hij” wordt van al dat koude water. Peter werkt hard aan zijn herstel na de hersenbloeding, die hem in september trof. Voor hem zit er nu nog geen nieuwjaarsduik in. Peter was namens de stichting wel heel erg blij met het initiatief van Restaurant de Reünie.

Helaas kwamen er niet zoveel mensen op deze nieuwjaarsduik af. De eigenaren gaven daarom zelf het goede voorbeeld door een stoere duik te doen. Waar vlak daarvoor nog enkele emmertjes warm water aan waren toegevoegd.

"Als het water koud is wordt hij zo klein"
“Als het water koud is wordt hij zo klein”
Een echte nieuwjaarsplons
Een echte nieuwjaarsplons
Genieten van een verdiend kopje Erwtensoep
Genieten van een verdiend kopje Erwtensoep

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More