Search
Close this search box.

Nieuwjaarsborrel Zakelijk Zeist Onderneemt!

Ondernemers uit Zeist verzamelde zich donderdag avond op het Podium in de Willem Pijper zaal van Hotel Figi voor de Nieuwjaars borrel  van Zakelijk Zeist Onderneemt!. Gemeenteraadslid, adviseur en oud Zakelijk Zeist voorzitter Aat Grinwis begeleide deze avond, als ceremonie meester, van de eerste tot de laatste ronde.

Onder het Motto ondernemersverenigingen in de spotlight waren er speeches van de beide oud voorzitters van de ondernemersverenigingen van  Zakelijk Zeist Theo Ruys en Zeist Onderneemt Hans Lebbe. Waarna de nieuwe voorzitter van Zakelijk Zeist Onderneemt! Lex Geerts het woord kreeg om zijn nieuwe bestuur voor te stellen.  Wethouder economische zaken Jacqueline Verbeek-Nijhof bracht hierna een toost uit op de nieuwe vereniging en het nieuwe ondernemers jaar 2015.

Hierna werd de spot gericht op Zeister Striptekenaar Wilbert van der Steen. Het officiële gedeelte werd afgesloten met enkele optredens van jonge mensen van de DJ School heeft de Zeister Muziekschool. Met een DJ opleiding in het curriculum van een muziekschool is de Zeister Muziekschool vrij uniek in Nederland. Volgens Andre Arends, die namens de Muziekschool de optredens introduceerde.

Ceremoniemeester Aat Grinwis van de eerste tot de laatste ronde.
Ceremoniemeester Aat Grinwis van de eerste tot de laatste ronde.
het nieuwe bestuur van Zakelijk Zeist Onderneemt!
het nieuwe bestuur van Zakelijk Zeist Onderneemt!
Talent van de Zeister Muziekschool
Talent van de Zeister Muziekschool
DjBastiQ geeft een showtje weg.
DjBastiQ geeft een showtje weg.
Jos Ruys legt DjBastiQ visueel vast.
Jos Ruys legt DjBastiQ visueel vast.

Zakelijk Zeist Onderneemt! is nu de ondernemersvereniging in Zeist. Voor meer informatie kunt u tot dat de nieuwe website (www.zakelijkzo.nl) in de lucht is terecht op de website van Zakelijk Zeist en Zeist Onderneemt.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More