Search
Close this search box.

Zaterdag 17 Januari 30e Nieuwjaarsconcert OBK-Zeist met Leona Philippo

De winnares van ‘The Voice of Holland 2012’ – Leona Philippo – komt naar Zeist als soliste bij het 6e lustrum van het traditionele Nieuwjaarsconcert van O.B.K. !

De winnares van “The voice of Holland 2012” Leona Philippo komt naar theater Figi in Zeist als soliste bij het traditionele Nieuwjaarsconcert van Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist op zaterdag 17 januari 2015.

Het orkest, onder leiding van dirigent Arnold Span, opent traditiegetrouw met een ouverture. Dit jaar is dat Leighte kavallerie van Franz von Suppé. Het prachtige werk “The Fools Journey “ van Hans van der Heide, welke gespeeld is tijdens het concours van afgelopen november, staat ook op het programma.

Na de pauze zal Leona samen met het orkest een spetterende non- stop muzikale show brengen met diverse bekende melodieën zoals “the Wall” en een mooie medley van Ramses Shaffy.

Er zijn nog kaarten beschikbaar à € 23,50 te verkrijgen op www.obk-zeist.nl

poster_njc_2015

Het voorlopige  programma is hier te lezen.

Ouverture Leichte Cavalerie

The Fool’s Journey

Aphrodite
Ludlows uit Legends of the Fall
Dam Busters

Leona Philippo zal voor de pauze, begeleid door Cor Knegjens (piano), ‘Get Here’ van Oleta Adams zingen

Na de pauze staan, naast de zangnummers, voor het orkest in ieder geval Concert Tune, Ramses Shaffy Medley,

The Wall en Europe (met solo voor gitaar) geprogrammeerd.

Bestel hier uw kaarten à € 23,50

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More