Search
Close this search box.

Drukte op de Steynlaan

Zondagavond is een drukke avond voor de pizzakoeriers van de Steynlaan. Bij dit januari weer hebben de meeste mensen geen zin om te koken of er zelf uit te gaan. De fastfood bezorgers rijden met hun scootertjes af en aan op de Steynlaan.

Zondagavond is een drukke avond voor de pizzakoeriers van de Steijnlaan
Zondagavond is een drukke avond voor de pizzakoeriers van de Steijnlaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More