Toeristisch informatiepunt VVV opent in publiekshal gemeente Zeist

Toeristisch informatiepunt VVV opent in publiekshal gemeente Zeist, door wedhouder Jacqueline Verbeek

Het toeristisch informatiepunt van de VVV is vanaf dinsdag 13 januari gehuisvest in de publiekshal van de gemeente Zeist aan Het Rond.

Het nieuwe toeristisch informatiepunt krijgt een eigen plek in de hal en is duidelijk herkenbaar. Ook het Zeister Historisch Genootschap is in de publiekshal gehuisvest. Voorheen zat de VVV in de winkel van Atelier Walkart aan de Slotlaan.

Wethouder Jacqueline Verbeek-Nijhof is verheugd dat het toeristisch informatiepunt in het gemeentehuis komt: “Wij geven het informatiepunt graag een plek in onze publiekshal waar inwoners en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten.” Ze is ook trots dat we als Zeist hiermee weer de eerste zijn met deze nieuwe aanpak.

Henny Verbruggen van de VVV is ook blij met de verhuizing: “Wij zijn ontzettend gelukkig met deze nieuwe plek in het gemeentehuis. Vanuit ons nieuwe informatiepunt kunnen wij toeristen op weg helpen en promoten wij alle activiteiten die plaatsvinden in de regio.”

De vrijwilligers van de VVV zijn ook erg blij met deze nieuwe plek. Een halfuur na de opening hebben zij al volledig bezit genomen van hun nieuwe balie.

 

Alle vrijwilligers van het Toeristisch informatiepunt VVV in het gemeentehuis in Zeist

Alle vrijwilligers van het Toeristisch informatiepunt VVV in het gemeentehuis in Zeist

De vrijwilligers nemen bezit van het Toeristisch informatiepunt VVV en proberen alles even uit

De vrijwilligers nemen bezit van het Toeristisch informatiepunt VVV en proberen alles even uit.

 

Nieuw Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug en Vallei

Zeven regiogemeenten (Renswoude, Rhenen, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Woudenberg en Zeist) en drie VVV’s (Soest, Utrechtse Heuvelrug en Vallei) willen samen komen tot een nieuwe regionale toeristische organisatie. Daarvoor wordt momenteel het Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug en Vallei opgericht. Vanaf 1 april worden zo’n 50 toeristische informatiepunten ingericht in de regio. De drie VVV’s worden dan opgeheven. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist heeft ingestemd met het plan.

Meer informatie

Meer informatie over het toeristisch informatiepunt: www.vvvutrechtseheuvelrug.nl.

 

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: