Oudste bewoner neemt eerste hap uit haar oude Kerckebosch flat

Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan

Keckebosch – Zeist 17 januari 2015 16:00 Ze genoot er zichtbaar van. Mevrouw Bos Jereskes (92) nam vanmiddag als eerste een hap uit haar oude flat  aan de Prinses Irenelaan. 55 jaar geleden was ze een van de  eerste bewoners van een huis in dit gebouw.  Vandaag sloopte ze haar eigen huis. Hiermee is het slopen van de flats aan de Prinses Irenelaan en de Prinses Margrietlaan.  Voordat ze met een ruk een een touw de sloop ingang zetten, sprak ze de toegestormde mensen toe. Het was voor haar geen verdrietig moment. Ze wenste iedereen veel plezier in hun nieuwe huizen, die op deze plek gaan verrijzen.

Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan Start van de sloopwerkzaamheden aan de prinses Irenelaan

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht