Search
Close this search box.

Europese primeur voor Sylton tijdens officiële opening kookwinkel

Sylvia en Ton Buijing presenteerde vandaag als eerste in Europa porselein van het Taiwanese merk 3,CO. Eind November opende Sylton op de Slotlaan 123. Na alle drukke feestdagen komen we nu pas toe aan het vieren van een klein feestje. Waarbij we meteen laten zien dat wij bijzonder dingen doen op het gebied van kook producten. Wij zijn namelijk uitgekozen om als eerste het Taiwanese merk 3Co te presenteren.  Speciaal voor deze gelegenheid zijn er 4 dames van 3,Co uit Taiwan komen invliegen om hier een prachtige presentatie  neer te zetten.  Voor onze winkel en voor Zeist is het een hele eer dat dit product niet in Amsterdam wordt geïntroduceerd maar gewoon hier.   Aldus Tom.

Verschillende vrienden, bekenden en collega ondernemers  kwamen ook op deze regenachtige zondag toch een kijkje nemen in de Winkel aan de Slotlaan.

Bijna hadden de dames uit Taiwan voor het eerst kennis kunnen maken met sneeuw op de slotlaan. Sneeuw komt in op dat chinees eiland nooit voor.  Ze moesten nu genoegen nemen  met Nederlandse vis specialiteiten.  Op de komende dagen kunt u de speciale expositie van 3,CO producten komen bekijken. Daarna kunt u ze ook gewoon kopen of bestellen via Sylton.

Chathy Yu Introduduces   3CO Taiwanese ceramics in Eurpop from Zeist in the Netherlands
Chathy Yu Introduduces 3CO Taiwanese ceramics in Eurpop from Zeist in the Netherlands
Sylvia en Ton Buiting bij de opening van Sylton kookwinkel met de Introductie van 3CO Taiwanees porselein.
Sylvia en Ton Buiting bij de opening van Sylton kookwinkel met de Introductie van 3CO Taiwanees porselein.
Sylvia en Ton Buiting bij de opening van Sylton kookwinkel met de Introductie van 3CO Taiwanees porselein.
Sylvia en Ton Buiting bij de opening van Sylton kookwinkel met de Introductie van 3CO Taiwanees porselein.
Chathy Yu Introduduces   3CO Taiwanese ceramics in Eurpop from Zeist in the Netherlands
Chathy Yu Introduduces 3CO Taiwanese ceramics in Eurpop from Zeist in the Netherlands

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More