Search
Close this search box.

Cathy Yu introduceert 3CO Ceramics in Europa vanuit Zeist

Cathy Yu maakt van de gelegenheid  gebruik om te vertellen wat het concept achter het merk 3,Co.

” We leven in een tijd waarbij wij aan een overvloed aan impulsen worden blootgesteld. We hebben een overdaad aan keuzes. Het is niet verbazingwekkend dat wij gestresst door het leven gaan. Voor mij betekent dit dat ik het simpel moet houden. Uitgaan van de basis en de tijdloze elementen van goede ontwerpen gebruiken.  “Less is more”

Met dit uitgangspunt ben ik met verschillende goede vrienden aan het werk gegaan om de producten van 3Co te ontwikkelen. Samen met een kunstenaar, architect, binnenhuis architect, grafisch ontwerper en pottenbakker ontwikkelde wij één gezamenlijke visie .

We proberen met 3,Co porselein niet het wiel opnieuw uit te vinden. 3,Co maakt producten met een unieke vormgeving, met een rustige uitstraling en zachte kleuren. Een item kan vaak meerdere toepassingen hebben.

U kunt de expositie van 3,Co producten dinsdag 20 januari nog bekijken in Kookwinkel Sylton. Slotlaan 123.

Cathy.

Oog op Zeist Oog op Zeist

Chathy Yu Introduduces   3CO Taiwanese ceramics in Eurpop from Zeist in the Netherlands
Chathy Yu Introduduces 3CO Taiwanese ceramics in versus Dutch blue

Oog op Zeist

Chathy Yu Introduduces 3CO Taiwanese ceramics in Eurpop from Zeist in the Netherlands
Chathy Yu Introduduces 3CO Taiwanese ceramics in Eurpop from Zeist in the Netherlands

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More