Search
Close this search box.

DA Hollestelle op de Slotlaan is ontmanteld.

Vandaag is het inventaris  opgehaald in DA Hollestelle. Verschillende partijen kwamen spullen in de lege winkel ophalen.

Het verhaal is bekend. Uiteindelijk was voor dit goed draaiende bedrijf de huur niet meer op te brengen. Voor wie het verhaal niet kent verwijs ik naar dit artikel uit de Nieuwsbode van 17 september 2014. De eigenaren besloten de handdoek in de ring te gooien.  Daarmee is weer een nieuw stukje leegstand gecreëerd op in een winkelgebied wat het toch al zo moeilijk heeft.

 

DA Hollestelle het inventaris wordt opgehaald

Inventaris van DA Hollestelle ontmanteld
Inventaris van DA Hollestelle ontmanteld

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More