Stoere jongens: Marvin en Ronald van Teamworx

Trainers Marvin en Ronald van Teamworx op het Bisonveld

Trainers Marvin en Ronald van Teamworx en SportCity willen iedereen in Zeist fit hebben. Daarvoor zijn zij het hele jaar door in de weer. Niet alleen als het zonnetje schijn en het weer lekker is. Een beetje nattigheid en kou zien zij helemaal zitten bij een goede bootcamp.

Marvin:  “Het echte tevreden gevoel heb je extra als je na een goede workout nat en modderig thuis komt. Het beetje ontbering maakt je extra trots op jezelf.”

teamworx geeft bootcamps aan teams zoals de heren selectie van Saestum en de dames selectie van Schaerweijde. Je kan je ook op individuele basis aanmelden voor een bootcamp. Meer informatie teamworx.nl

Marvin van teamworx wil iedereen in Zeist aan het sporten krijgen

Marvin van teamworx wil iedereen in Zeist aan het sporten krijgen

 

Voor Jou Uitgezocht