Search
Close this search box.

Stoere jongens: Marvin en Ronald van Teamworx

Trainers Marvin en Ronald van Teamworx en SportCity willen iedereen in Zeist fit hebben. Daarvoor zijn zij het hele jaar door in de weer. Niet alleen als het zonnetje schijn en het weer lekker is. Een beetje nattigheid en kou zien zij helemaal zitten bij een goede bootcamp.

Marvin:  “Het echte tevreden gevoel heb je extra als je na een goede workout nat en modderig thuis komt. Het beetje ontbering maakt je extra trots op jezelf.”

teamworx geeft bootcamps aan teams zoals de heren selectie van Saestum en de dames selectie van Schaerweijde. Je kan je ook op individuele basis aanmelden voor een bootcamp. Meer informatie teamworx.nl

Marvin van teamworx wil iedereen in Zeist aan het sporten krijgen
Marvin van teamworx wil iedereen in Zeist aan het sporten krijgen

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More